Co-Med Enschede: onze zorgverleners staan voor u klaar

Vanochtend is in de Tubantia een artikel verschenen over huisartsenpraktijk Co-Med Enschede. Hierin wordt gesuggereerd dat de zorg voor onze patiënten onder druk staat. Het klopt dat enkele huisartsen de praktijk hebben verlaten, en daar waren we van op de hoogte. We hebben daarop geschakeld om te zorgen dat de bezetting op orde blijft, en we de zorg kunnen blijven leveren zoals u van ons gewend bent.

Wij willen u op het hart drukken dat u gewoon in de praktijk terecht kunt: onze zorgverleners staan voor u klaar.

Ook wordt in het artikel verwezen naar een publicatie vorig jaar, waarin dezelfde krant stelde dat we de praktijk drie weken gesloten hadden. Ook dit was onjuiste informatie.

We betreuren deze publicatie, die er alleen maar toe leidt dat er onrust ontstaat onder onze patiënten én onder het zorgpersoneel in de praktijk. Die iedere dag er weer staan om onze patiënten van goede zorg te voorzien.

Direct contact met de huisarts?

Wil u direct een huisarts spreken? Neem dan plaats in de online wachtkamer. Deze is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. U vindt rechts onderaan de pagina het spreekwolkje Image waarmee u in de digitale wachtkamer kunt plaatsnemen en u wordt dan direct geholpen. Wanneer u deze niet ziet is de wachtkamer gesloten. Deze wachtkamer is enkel voor patiënten die ingeschreven staan bij deze praktijk.