Team

Wij van Co-Med praktijk Enschede helpen u graag. Hieronder ziet u het huidige team van medewerkers dat voor u klaarstaat.

Maak kennis met onze huisarts(en), doktersassistenten en andere medewerkers.

Onze medewerkers

Rogier Kerkhof

Vaste waarneemhuisarts op maandag

Dilek Iz

Doktersassistente

Hajar El Abrak

Doktersassistente

Monique Koehorst
Doktersassistente
Marloes Meeusen 

 POH- Jeugd

Nesrin Yilmaz

Praktijkmanager

Jaouillia Zarrouki
Interieurverzorgster
Gerie de Boer
Stagiaire

Huisartsen

We maken gebruik van een team van waarnemende huisartsen die op wisselende dagen verbonden zijn aan de praktijk.

Werken bij Co-Med

Wil jij onze nieuwe collega worden? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe medewerkers! Stuur een mailtje naar hr@co-med.nl.

Ervaren Verpleegkundig specialist of Physician Assistant (32 – 38 uur)

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een organisatie die door heel Nederland opereert en dus ook bij jou in de buurt? Hou je van innovatie en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de baan voor jou!

Per direct zijn wij voor op zoek naar een (bij voorkeur) ervaren Verpleegkundig specialist of Physician Assistant voor 32-38 uur per week voor onze praktijken in regio Enschede.

Huisarts (uren in overleg)

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een bedrijf dat in heel Nederland opereert? Dat innovatief is en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan? Ben jij huisarts en wil je de zorg dragen over patiënten in je praktijk maar niet hoeven om te kijken naar de regelkant van een eigen praktijk? Dan hebben wij de baan voor jou. Dit kan op basis van een loondienstverband of een waarneemovereenkomst.

Per direct zijn wij op zoek naar een Huisarts voor x aantal uur per week voor onze praktijk in regio Enschede. Aantal uren is in overleg.

Baliemedewerker huisartsenzorg (18 – 32 uur)

Ben je op zoek naar een werkplek binnen een innovatieve organisatie? Wij doen de dingen net ietsje anders. Heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Dan hebben wij de baan voor jou?

Per direct zijn wij op zoek naar een baliemedewerker huisartsenzorg voor 18 – 32 uur per week voor onze locatie Enschede.